Open aanbod

Vanaf dit najaar kan je nu ook bij onze participatie-experten terecht in een open aanbod. Eentje specifiek op maat van openbare besturen en daarnaast een masterclass, introductiedag en lerend netwerk voor iedereen, waar we met kleine gemengde groepen aan de slag te gaan. Wie stakeholdermanagement en participatie diepgaand wil verkennen via theorie én praktijk, is er het zevendaagse leertraject.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt. Alle info vind je in elk van de folders hieronder.

Mocht je een dergelijk aanbod willen, maar inhouse en/of toch ietsje anders, contacteer geertrui@levuur.be of 0474 506 901 dan bekijken we samen je noden.

Diepgaand leertraject Participatie en Stakeholdermanagement 

Wil je diepgaand inzicht krijgen in wat stakeholdersmanagement, participatie en co-creatie op een professionele manier in de praktijk kunnen betekenen? Wil je jezelf fundamenteel versterken in het opzetten, vormgeven en begeleiden van dergelijke processen? Het zevendaagse leertraject (waarvan 1 optionele tussendag) combineert zowel theorie als praktijk. Je verblijft in de prachtige omgeving van De Heerlijckyt (Geetbets).

  • Blok 1: do 7 t/m 8 december 2017
  • Blok 2: do 25 t/m vr 26 januari 2018
  • optionele tussendag: vr 9 februari 2018 
  • Blok 3: do 1 t/m vr 2 maart 2018

Folder: Leertraject Participatie en Stakeholdermanagement (PDF)

Informatie en inschrijven bij Stef, stef@levuur.be, +32 496 80 71 17

Burgers betrekken bij je meerjarenplan 2020-2015, doe het NU in je gemeente samen met participatie-experten van Levuur

Ben jij ook een stad of gemeente die aan de vooravond staat van de opmaak van je nieuw meerjarenplan. Wil jij je burgers hierbij betrekken maar weet je niet goed hoe. Levuur biedt je haar jarenlange ervaring in een duidelijk afgelijnd en beproefd ‘basispakket’ waar een toekomstdag met je medewerkers, mandatarissen en burgers centraal staat. Wil je verder gaan, dan kan je je door ons laten begeleiden in een interne workshop meerjarenplan. De uitkomst van deze oefening is hands-on materiaal dat rechtstreeks in je meerjarenplan kan opgenomen worden

Wanneer? Op vraag van jullie rollen we ons pakket uit, op een moment dat het best past voor je gemeente. 

Folder: Burgers betrekken bij je meerjarenplan 2020-2015 (PDF)

Informatie en inschrijven bij leen@levuur.be of 0486 84 46 13

Masterclass: presenteren – modereren – faciliteren bij participatietrajecten

Begeleid jij vandaag geregeld participatietrajecten waarbij je voor een groep staat? Presenteer en modereer  je dat nu vooral uit je buik en voel je dat je hierin wil professionaliseren, handvaten en kaders aangereikt krijgen om vervolgens mee te experimenteren? Wil je persoonlijk  begeleid worden door experts, in een kleine groep met vakgenoten om nadien geen zweethanden meer te hebben bij de gedachte dat je de groep die je moet modereren niet in de hand hebt, of nog erger apatisch toekijkt?

Tweedaagse op 4 en 5 oktober 2017 te Gent

Folder: Masterclass: presenteren – modereren – faciliteren bij participatietrajecten (PDF)

Informatie en inschrijven bij geertrui@levuur.be of 0474 506 901

Introductiedag: basisprincipes van participatie, cocreatie, stakeholdermanagement, bottom-up en dat soort buzzwoorden

Duizel jij ook van bovenstaande woorden? Weet jij niet goed wat dat nu eigenlijk allemaal wil zeggen? Zegt iets in jou je dat dit desondanks misschien toch iets voor jou en je organisatie zou kunnen zijn, maar weet je niet wat? Op deze ene dag kom je alles over participatie te weten wat je altijd al had willen weten maar nooit durfde te vragen. Weet jij er zelf alles van omdat participatie centraal staat in je job maar denk je dat je collega deugd zal hebben van een onderdompeling door externe experts van Levuur? 

Eéndaagse  9.30-16.30 te Gent op 22 september 2017 en Leuven op 13 november 2017

Folder: Introductiedag: basisprincipes van participatie, cocreatie, stakeholdermanagement, bottom-up en dat soort buzzwoorden (PDF)

Informatie en inschrijven bij geertrui@levuur.be of 0474 506 901

Lerend Netwerk van participatiemedewerkers

Staat participatie centraal in je job? Heb je soms zuurstof, inspiratie, aanmoediging van buitenaf nodig? Onder leiding van experts van Levuur leer je met collega-vakgenoten uit andere organisaties. Je komt in een beperkte groep terecht, we creëren een veilige leeromgeving waar je hands-on zaken uit je dagelijkse praktijk bespreekt. 

Startdag op 27 oktober 2017 van 10 tot 16u en vervolgens 3 halve dagen tot april 2017, te Gent

Folder: Lerend Netwerk van participatiemedewerkers (PDF)

Informatie en inschrijven bij geertrui@levuur.be of 0474 506 901